Hos Maria’s Deli er vi passionerede omkring at skabe gode madoplevelser. Vores mission er at give virksomheder og deres medarbejdere velsmagende, frisklavet mad, der både imponerer og tilfredsstiller – uanset om det gælder frokostordning, receptioner eller mærkedage. Vi lægger stor vægt på kvalitet og håndværk, og alt vores mad laves fra bunden med friske råvarer.
Som medarbejder hos Maria’s Deli indgår man i et team med stor diversitet. Her sætter vi pris på de kvaliteter hver enkelt kommer med og ser det som en styrke at vi er forskellige på flere parametre. Sammen skaber vi en atmosfære, der er indbydende og varm, og vi lægger stor vægt på at tilbyde en attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed. Det er vigtigt for os at rumme det hele menneske og vi ser ”væredygtighed” som en af hjørnestenene i forretningen. Her er der mulighed for at få tildelt ansvarsområder og øge egen faglighed.
Min rejse ind i madens verden begyndte tidligt. Mine forældre gjorde mig nysgerrig på forskellige smage via deres store interesse for mad og en dygtig hjemmekundskabslærer vækkede min nysgerrighed og lyst til at udforske nye smagsoplevelser, teksturer og tilberedningsmetoder.
Jeg vidste tidligt at jeg ville være kok og gik målrettet efter netop det. Efter at have afsluttet min kokkeuddannelse fra Hotel Marienlyst i Helsingør i 2003, har jeg arbejdet i mange forskellige stillinger inden for kokkeverdenen. I 2014 åbnede jeg Maria’s Deli med den samme vision som i dag: God mad, lavet fra bunden, af friske råvarer. Ikke så meget nonsens – det handler om det gode håndværk.
I dag ved jeg også, at for at kunne levere mad af høj kvalitet er jeg afhængig af dygtige medarbejder der trives på deres arbejdsplads. Det tror jeg på kan ”smages”.
Ved at acceptere giver du dit samtykke til, at vi kan indsamle og behandle oplysninger om din browsingadfærd.